ROLETE DE EXTERIOR CU CASETA INTERIOARA PENTRU USA

ROLETE DIN ALUMINIU CU CASETA EXTERIOARA

Camas SRL foloseste in productia de rolete, profile de aluminiu de cea mai buna calitate, extrudate in Germania.
Roletele din aluminiu acopera o gama foarte larga de culori, in functie de dorintele clientului.
Roletele exterioare din aluminiu protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in încapere.
Roletele exterioare din aluminiu au, pe langa aspectul estetic, rolul de protectie impotriva hotilor (blocheaza posibilitatea patrunderii in incapere) iar pentru a nu se putea permite in niciun mod ridicarea fortata din exterior pot fi dotate cu accesorii de siguranta.
Roletele exterioare din aluminiu ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu. Prin montarea roletelor exterioare la distanta fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplaria de pvc executata de Camas SRL cu geamuri termopan.
Studiile arata ca se poate reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB, bineinteles ca in cazul unei montari profesionale prin care suprafetele de contact ajung sa fie perfect imbinate.
Roletele exterioare din aluminiu sunt accesoriile dumneavoastra necesare. Le putem numi un lux necesar, deoarece designul lor ofera o nota de boem, de luxos, iar utilitatea lor le face necesare.

Pentru informatii suplimentare sau oferte de pret va rugam sa ne contactati:

office@camas.ro
sau la numerele de telefon: 0722.35.44.99, 0749.25.44.99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *