JALUZELE VERTICALE CAMAS

JALUZELELE VERTICALE CAMAS sunt solutia ideala pentru umbrirea locintelor, cabinetelor si birourilor, ca si alternativa la perdele si draperii.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS pot fii utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS au o gama variata de modele si de culori permitand diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior unic si elegant.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS pot fii confectionate din stofe care nu permite trecerea luminii(black out).
JALUZELELE VERTICALE CAMAS sunt confectionate din stofe tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim. Dupa o anumita perioada stofa din jaluzelele verticale este recomandat sa fie curatata cu aparatul cu ultrasunete.
Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS au latimea lamelei de 127 mm sau de 89 mm, aceasta din urma se monteaza in situatiile in care din punct de vedere tehnic sau estetic, nu se pot monta jaluzele cu latimea lamelei de 127 mm.
Culisarea lamelelor se face cu snur, avand contragreutatea de plastic, iar actionarea lor se face cu ajutorul lantisorului cu bile. Latimea maxima a jaluzelei verticale standard este de 6 m.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS sunt alcatuita din urmatoarele componente:
• Lamela din stofe de diferite culori si modele, din bumbac, poliester si fibra de sticla tratate antistatic.
• Profilul superior din aluminiu
• Elementele de actionare
• Componentele din plastic
• Consolele din metal
JALUZELELE VERTICALE CAMAS pot fii executate astfel incat profilul superior sa fie oblic si capatul lamelei drept sau profilul superior drept si capatul lamelei taiat oblic.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS pot fii executate cu bolta orizontala sau bolta verticala.
JALUZELELE VERTICALE CAMAS au posibilitatea actionarii electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *