JALUZELE DE INTERIOR ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Jaluzele orizontale din aluminiu Camas ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale Camas ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara. Avantajele jaluzelelor orizontale din aluminiu le constituie intretinerea usoara si montajul simplu.
Atentia deosebita acordata detaliilor a permis ca jaluzelele sa se armonizeze perfect cu ferestrele pe care sunt montate.
Sistemul de actionare
Sistemul de actionare manual este realizat cu un mecanism de rotire a jaluzelelor, actionat cu o bagheta transparenta. Acest sistem permite rotirea jaluzelelor (într-o plaja larga, de aproape 360gr.) si deci reglarea fluxului luminos ce trece de jaluzea. Sistemul de actionare manual mai contine si un sistem de ridicare a lamelelor. Blocarea jaluzelei la o anumita înaltime se poate face cu un sistem compact cu role (un blocator) încorporat în garnisa. Blocare si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea atei jaluzelei.
Pentru evitarea balansului sau pentru instalarea pe ferestre cu dubla deschidere (orizontala si verticala), se poate monta optional, un sistem de fixare lateral (fie varianta cu pin si cârlig fie varianta cu fixare laterala cu snur de ghidare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *